Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині впроваджено графік погодинних та аварійних вимкнень

Протягом ночі енергетики відновили електропостачання споживачам після ворожих обстрілів у вівторок, 15 листопада.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Однак сьогодні, у середу (16 листопада), за розпорядженням «Укренерго» на Львівщині впроваджено графік погодинних та аварійних вимкнень, повідомляє пресслужба Львівобленерго. 

Окрім цього, здійснюється підготовка до можливого введення спеціальних графіків аварійних відключень. Детальніше про відключення — на сайті ПрАТ «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла»

"Зверніть увагу, що графіки погодинних вимкнень можуть застосовувати не в повному обсязі, тоді фактична тривалість вимкнень буде меншою, або ж вимикатимуть не всіх.

Час виключення або включення може бути змінений на годину, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань",  — кажуть у компанії «Львівобленерго». 

Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не мають можливості перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж змінюватиме термін відсутності електроенергії.

У компанії наголошують: впровадження графіків необхідне для стабілізації роботи енергосистеми. Про всі зміни стосовно відключень додатково повідомлятимуть на сайті та сторінках у соцмережах.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ