Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині потонуло двоє людей

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Львівській області за добу, що минула на водоймах потонули дві людини.

6 липня о 11:56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Новосілки-Гостинні Самбірського району в озері виявлено тіло місцевого жителя, 1978 року народження.

Пожежно - рятувальним відділенням за допомогою костюма Л-1, рятувального жилета і багра тіло чоловіка витягнуто на берег та передано працівникам поліції.

Цього ж дня о 18:43 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Винники на вул. Хмельницького Б., у канаві виявлено тіло чоловіка без ознак життя, особа встановлюється.

Пожежно - рятувальним відділенням за допомогою рятувальної мотузки і багра тіло чоловіка, витягнуто на берег та передано працівникам поліції.

ГУ ДСНС України у Львівській області вкотре звертаються до громадян та наголошує, що купатися дозволяється лише у спеціально відведених для цього місцях. Також наголошуємо не купатися напідпитку та не запливати далеко, особливо якщо не впевнені у своїх силах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ