Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині викрили на хабарі начальника відділу військового медзакладу

Чоловік пропонував пораненому захиснику «вирішити» питання щодо звільнення його від подальшого проходження служби.

Про це сьогодні, 21 липня, під час брифінгу у офіційному медіацентрі при Львівській ОВА розповіла речниця Головного управління СБУ у Львівській області Роксолана Яворська.

Чоловік пропонував пораненому захиснику «вирішити» питання щодо звільнення його від подальшого проходження служби. За хабар посадовець гарантував надати висновок лікарської комісії про те, що стан здоров’я військовослужбовця є обмежено придатний до служби у воєнний час та непридатним до військової служби у мирний час.

Послуги виготовлення відповідних документів посадовець оцінив у тисячу доларів.

«Зловмисником виявився 50-річний начальник одного з відділів військово-медичної установи регіону. Правоохоронці затримали чоловіка «на гарячому» в порядку ст. 208 КПК України під час одержання всієї суми неправомірної вигоди. Йому  вже повідомили про підозру за ч.3  ст.369-2 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди) КК України»,-  зазначила Роксолана Яворська.

Йому загрожує термін ув’язнення від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ