Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині вимагають не закривати квиткової станції в м.Турка

Депутати Турківської міської ради направили звернення до голови правління АТ «Укрзалізниця» Кравцова Є.П, щодо недопущення закриття квиткової станції в м.Турка.
Залізничний вокзал в м.Турка, що на Львівщині.

Депутати Турківської міської ради VII скликання звертаються до чиновників щодо питання подальшого функціонування квиткової станції в м.Турка на території Турківської міської ради.

Як зазначено у зверненні, закриття каси дія викличе значний громадський резонанс та супротив, адже м.Турка та загалом Турківський район георгафічно віддалений від обласного центру, гірська місцевість та стан доріг не сприяють зручному автобусному сполученню, тому залізничне перевезення відіграє важливу, особливо економічну роль для жителів міста та району.

Місто та район має значний туристичний потенціал. На Турківщині активно працює Західний реабілітаційно-спортивний центр НКСІ України, активно розвиваються бази відпочинку. В разі реалізації проектів по відкриттю митних переходів «Лопушанка-Міхньовець» та «Боберка - Журавин» збільшиться потік туристів.

"Загальна сума по квитковій касі 2 507 819 гривень, а це свідчить, що робота по продажу квитків не є збитковою.

Продаж залізничних квитків через мережу інтернет для мешканців нашого району є проблематичним, оскільки лише 30 відсотків території району покрито мережею, населення, в основному - це пенсіонери, які надають перевагу придбанню квитків звичним способом - через касу.

Вважаємо, що діяльність державних компаній повинна бути націлена на надання послуг, які б полегшували життя українців, а не створювали їм додаткові проблеми. Адже при закритті квиткової каси в місті Турка перестануть зупинятися поїзди №13 «Солотвино-Київ», №14 «Київ-Солотвино», № 602 «Львів-Солотвино», № 601 «Солотвино-Львів».

Просимо Вас прислухатись до нашого клопотання та не закривати квиткову касу станції Турка", - зокрема зазначено у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ