Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині вивозитимуть сміття з усіх населених пунктів

На Львівщині із 940 населених пунктів вивозять тверді побутові відходи (ТПВ), а ще у 965 повинні оголосити конкурс із визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення сміття. На цей час 267 населених пунктів уже вирішили провести такий конкурс.

Про це йшлося у понеділок, 22 червня, під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки із представниками найбільших підприємств, що займаються вивезенням сміття на Львівщині. 

Мета наради напрацювати та узгодити дії щодо утилізації ТПВ в області. Основну увагу зосереджено на питанні збору та вивезення сміття з населених пунктів регіону.

На переконання Олега Синютки, на території області треба повністю налагодити систему вивезення ТПВ. Для цього необхідно провести конкурси з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення непотребу. "Ми прагнемо, щоби з кожного села чи селища вивозили сміття, щоби це все було централізовано", - зазначив голова Львівської ОДА.

Таку ініціативу підтримали й учасники засідання. Також вони розглянули питання тарифікації послуг із вивезення відходів. 

Нагадаємо, що у цьому році у Львівській області в кожному населеному пункті заплановано встановити контейнери для вивезення твердих побутових відходів. Це стане першим кроком до системного вивезення сміття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ