Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині виявили арсенал вибухонебезпечних предметів

11 вересня на адресу оперативного чергового центру надійшло повідомлення про те, що у місті Стрий Львівської області під час проведення робіт із облаштування обвалування резервуару з нафтопродуктами на території нафтобази концерну "Галнафтогаз" виявлено два предмети, що ймовірно схожий на 152-мм артилерійські снаряди часів Другої Світової війни. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ДСНС.
На Львівщині виявили арсенал вибухонебезпечних предметів. Фото: ДСНС

До місця знахідки виїхало піротехнічне відділення центру у складі 5-ти чоловік. Обстеживши дане місце, піротехніки виявили склад з боєприпасами у кількості 36 одиниць: 34 одиниці 152-мм та 2 одиниці 105-мм артилерійських снарядів.

З метою більш ретельного обстеження території нафтобази, своєчасного вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів 12 вересня додатково залучено сили і засоби піротехнічного підрозділу.

Рятувальники вкотре наголошують: натрапивши на предмети схожі на снаряди, міни чи інші вибухонебезпечні предмети, в жодному разі не торкайтеся їх, а тим більше не намагайтеся вилучити та перенести. Припиніть будь-які роботи у даному районі, по можливості, огородіть місце знахідки підручними засобами. Про можливу небезпеку треба повідомити оточуючих та негайно поінформувати Службу порятунку за номером телефону 101 та правоохоронні органи за номером 102. Пам’ятайте, що роботи з вилучення, транспортування та знешкодження вибухонебезпечних предметів можуть проводити лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, під час пожежі у будинку на Львівщині виявили тіло жінки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ