Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На Львівщині з незаконного продажу вилучили понад 15 тис. штук піротехнічних виробів

На Львівщині правоохоронціперевірили 44 торгівельних заклади, що мають дозволи МВС України на торгівлю піротехнікою та 1373 стихійних місць можливої реалізації піротехніки. Про це сьогодні, 9 січня, повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Власне, заходи по недопущенню незаконного продажу піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютних установок тощо) проводяться в Львові та області щодня з 24 грудня 2013 року.

Під час перевірок виявили 68 фактів незаконного продажу піротехнічних виробів та вилучили 15290 штук таких виробів. По кожному факту склали протоколи за ч. 6 ст. 195 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скеровані у відповідні суди на розгляд.

Окрім цього, виявили 3 порушення правил використання піротехніки, відтак, до відповідальності притягнули 3-ох осіб.

Станом на 8 січня 2014 року на території Львівської області зареєстрували 2 факти травмування громадян внаслідок порушення правил безпеки під час використання піротехнічних виробів. Так, 31 грудня 2013 року у Франківському районі Львова близько 16 год. через вибуху саморобної петарди неповнолітньому хлопцеві відірвало пальці на лівій руці. Вже 1 січня 2014 року забій щелепи отримав 23-річний львів’янин, котрий порушив правила безпеки під час запускання феєрверку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ