Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині з початку року у ДТП загинуло шість неповнолітніх

Як повідомили 2 червня у прес-службі поліції Львівської області, на автошляхах Львова та області від початку року сталося 77 ДТП за участі дітей, з них 71 – з вини дорослих. Внаслідок автопригод загинуло шестеро неповнолітніх, 80 - були травмовані.

Безпека наймолодших учасників дорожнього руху – це, в першу чергу, відповідальність дорослих, які самі повинні дотримуватись Правил дорожнього руху і навчити дітей почуватися в безпеці - правильно переходити дорогу, розуміти «мову» світлофорів чи дорожньої розмітки.

Діти тривалий час перебували на карантині і могли забути основні засади безпеки на дорозі. Якщо, з початком літніх канікул, вони частіше буватимуть на вулиці, просимо дорослих не залишати малечу без нагляду. Нагадайте дітям правила дорожнього руху, особливо тим, хто катається на велосипедах, роликах тощо. Якщо ви перевозите дітей віком до 12 років та зростом до 145 см, не забувайте про автокрісла.

Варто додати, що дітей до 16 років не можна перевозити в кузові вантажівки, а організовані групи дітей можна перевозити лише в світлу пору доби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ