Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині за добу рятувальники ліквідували 5 пожеж

Надзвичайники врятували від знищення вогнем 3 будівлі. Внаслідок займань постраждала 1 людина, повідомляють в ДСНС.

30 листопада до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на  вул.Сонячній, 28 на першому поверсі у двоповерховому цегляному гаражі. Внаслідок пожежі отримав отруєння чадним газом та опіки голови громадянин чоловік, 1963 року народження, якого в стані легкого ступеня важкості доставлено в лікарню Святого Луки. Вогнем знищено ролокасетні ворота, речі домашнього вжитку, автомобіль «Skoda yeti», перекриття даху на площі 15 кв.м. Пожежу локалізували, а згодом ліквідували в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби. 

01 грудня вночі до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Ременів Львівського району в господарській будівлі з піноблоків. Вогнем знищено дах на площі 40 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м.  Врятовано житловий будинок. 

Також надійшло повідомлення й про пожежу в м. Дрогобич на вул. Бориславська в цегляній двоповерховій закинутій господарській будівлі. Вогнем знищено підлогу другого поверху на площі 40 кв.м та пошкоджено дерев'яне перекриття на площі 15 кв.м. Господарську будівлю було врятовано. 

До ліквідації займання було залучено 9 одиниць спецтехніки та 38 чоловік особового складу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ