Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині закликають комунальників дотримуватись правил пожежної безпеки

Львівська область: рятувальники вкотре нагадали мешканцям не провокувати пожеж в природних екосистемах. Про це сьогодні, 4 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС у Львівській області.
Фото ДСНС

На території Львівської ї області продовжує залишатися складна обстановка з пожежами в природних екосистемах та на відкритих територіях. Тому надзвичайники продовжують проводити активну роботу по інформуванню населення щодо основних вимог і правил, які необхідно дотримуватися, щоб уникнути лісових пожеж, пожеж на відкритих територіях та в побуті.

Так, 4 серпня працівниками Личаківського РВ м. Львова ГУ ДСНС України у Львівській області проведено відпрацювання території підпорядкованої ВКП «Добробут» м. Винники.

Під час відпрацювання рятувальники поспілкувалися із працівниками комунального підприємства про дотримання правил пожежної безпеки на виробництві та в побуті.

Також надзвичайники провели бесіди й з мешканцями мікрорайону, яким нагадали про заборону випалювання сухостою та побутового сміття, а також наголосили про заходи безпеки на водоймищах та лісах у літній період. Окремо рятувальники нагадали про причини виникнення пожеж в побуті, більшості з яких можна запобігти.

Під час заходу мешканцям вручили листівки із правилами безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ