Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині заохочують поліцейських, які розкривають злочини за гарячими слідами

За кожен розкритий злочин по «гарячих слідах» поліцейські будуть заохочені, – Василь Віконський.
Фото Національна поліція у Львівській області

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, сьогодні, 7 лютого, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський оголосив подяки 11 поліцейським за сумлінне виконання службових обов’язків, професійну майстерність та вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю – розкриття злочину по «гарячих слідах».

«Я хочу сьогодні відзначити поліцейських, які старанно працюють та відмінно виконують свої службові обов’язки – вони є прикладом для своїх колег. Приємно, що вручення відзнак за реальні досягнення вже стало для колективу поліції Львівщини доброю традицією і ми продовжуватимемо її», – зазначив Василь Віконський.

Подяки оголошено працівникам Залізничного відділу поліції – працівникам кримінальної поліції капітану поліції Андрію Набоку, лейтенанту поліції Ростиславу Величенку, а також капітану поліції Дмитру Козакову, які 1 січня цього року оперативно встановили місцезнаходження викраденого у Львові автомобіля «БМВ» та особу, причетну до злочину.

Співробітникам Управління патрульної поліції Львівської області – лейтенанту поліції Ярославу Яремчаку та сержанту поліції Тарасу Бендині, які 2 грудня минулого року на одній з вулиць Львова затримали зловмисника, що робив так звані «закладки» наркотиків.

Ще двом патрульним – старшому лейтенанту поліції Володимиру Чернію та лейтенанту поліції Євгену Матківському. Вони 4 грудня у Львові затримали громадянина, у якого було виявлено та вилучено 400 грамів тротилу і 90 набоїв калібру 5.45.  

Працівникам Франківського відділу поліції – старшому лейтенанту поліції Богдану Юрківу та лейтенанту поліції Олександру-Ярославу Герасимовичу, які 5 грудня 2019 року затримали неподалік місця скоєння злочину двох зловмисників, причетних до заволодіння грошима пенсіонерки у розмірі 600 доларів США.

Співробітникам Управління протидії наркозлочинності – майору поліції Андрію Бурому та капітану поліції Юрію Вощині. Правоохоронці 5 грудня затримали зловмисника, причетного до збуту наркотичних засобів через мережу Інтернет. Під час обшуків у його помешканні було виявлено та вилучено наркотичні і психотропні речовини, вартість яких на «чорному ринку» сягає понад 650 тисяч гривень. Крім того, 17 грудня поліцейські затримали громадянина, в рюкзаку якого був пакет із вмістом наркотичних речовин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ