Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині запрацювала 33 поліцейська станція

30 серпня, у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» запрацювала друга поліцейська станція у Стрийській територіальній громаді, в селі Великі Дідушичі на вулиці Гошівській, 150.

Про це повідомляють в Головному управлінні нацполіції. 

Обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме капітан поліції Руслан Штефанець, який пройшов відбір та спеціальне навчання і готовий приступити до служби.

Головним завданням поліцейського офіцера громади є забезпечення правопорядку на ввіреній території, протидія та запобігання вчиненню правопорушень, превентивна робота, забезпечення безпеки дорожнього руху тощо. Поліцейський забезпечений службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та всім необхідним для несення служби.

Поліцейський офіцер громади проживатиме на території громади та буде доступними для громадян цілодобово. Оцінювати його діяльність будуть самі мешканці.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області спільно з територіальними громадами, з якими підписано відповідні меморандуми про співпрацю, для створення безпечного середовища для кожного мешканця Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ