Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині запрацював оновлений молодіжний центр

Сьогодні, 18 січня, свої двері відчинив оновлений Львівський обласний молодіжний центр. Тут провели ремонт приміщень, закупили техніку, в такий спосіб створили умови для реалізації якісних молодіжних проєктів та заходів.
Фото - ЛОДА

Про це повідомили в ЛОДА.

«Львівщина – єдина в Україні зараз розвиває мережу таких центрів. У нас є 48 об’єктів молодіжної інфраструктури, серед них – 28 комунальних установ. Я впевнений, це дасть важливий якісний результат у майбутньому. Адже молодіжні центри – це не стіни. Це спільноти, які творять люди у цих стінах. Це можливості для молоді реалізовувати свої проєкти, волонтерити, вчитися командної роботи, лідерства, а ще – показати іншим молодим людям, які, на жаль, виїхали з держави, що їм є куди повертатися. Що тут у них буде майбутнє.

Завдяки підтримці від міжнародних партнерів, минулого року ми створили у різних громадах Львівської області 24 молодіжні центри. Із них 16 отримали фінансування на ремонт приміщень, закупівлю техніки та реалізацію якісних молодіжних проєктів і заходів.

Зичу всім нам за цей рік не лише наростити кількість молодіжних осередків на Львівщині, а й надихнути на це інші області нашої держави. Так, щоб наступного року у такий час ми влаштували на цьому ж місці всеукраїнський зʼїзд молодіжних центрів!

Ми безумовно переможемо у війні, і країні будуть потрібні сильні, вмотивовані та впевнені у собі люди. Саме сьогоднішні юнаки та дівчата завтра стануть тими, хто будуватиме успішне майбутнє нашої Європейської держави», - зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

До облаштування обласного молодіжного центру залучили фінансування з різних джерел, зокрема з обласного бюджету скерували 1 569 797 тис. грн., УВКБ ООН – 150 тис. грн. та від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) – 100 тис. грн.

«За кошти обласного бюджету провели ремонтні роботи. Ми повністю оновили молодіжний центр. Завдяки підтримці міжнародних організацій ми змогли закупити меблі, сучасну техніку, таку як ноутбуки для працівників», — розповів керівник Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ