Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині засудили чоловіка, який скоїв смертельне ДТП

Як повідомили 31 жовтня в прес-службі прокуратури Львівської області, чоловіка, який 17 жовтня здійснив наїзд на 63-річного місцевого мешканця, який у інвалідному візку пересувався по правому краю дороги у попутному напрямку, засудили без можливості внесення застави.

За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, слідчими Нацполіції повідомлено про підозру 49-річному чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особу, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

Подія трапилась у с.Стрептів Кам’янка-Бузького району. Встановлено, що підозрюваний керував авто «Renault Safrane» у стані алкогольного сп’яніння.

Незадовго потерпілий помер у реанімаційному відділенні Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні. 

Зазначимо, що після ДТП фігурант намагався утекти, проте був затриманий правоохоронцями.     

На даний час підозрюваному обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.        

Досудове розслідування триває.

Довідково:  санкція вказаної статті передбачає до 8 років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ