Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині засудили продавця контрабандних психотропів

Вироком Франківського районного суду Львова засудили торгівця контрабандними психотропами, якого викрили співробітники Служби безпеки України, повідомила прес-служба УСБ України у Львівській області.

Мешканець Сумщини спробував організувати в орендованій львівській квартирі пункт оптово-роздрібної торгівлі психотропними речовинами. Протиправні торговельні оборудки він здійснював за допомогою Інтернету. Отримані контрабандою із-за кордону психотропні речовини зловмисник розфасовував та збував у роздріб поштою.

Співробітники СБУ затримали наркоділка при спробі отримати міжнародне поштове відправлення з кілограмом особливо небезпечної психотропної речовини «PVP».

Під час обшуку в тимчасовому помешканні зловмисника правоохоронці виявили вже підготовлені для роздрібного продажу пакети із забороненими психотропними речовинами та інші докази протиправної діяльності.

Суд визнав наркоділка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, і призначив йому 6 років і 1 місяць позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирок набув законної сили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ