Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині затримали чоловіків, що хотіли незаконно перетнути кордон. Відео

На Львівщині за оперативною інформацією співробітників головного оперативно-розшукового відділу 7 прикордонний Карпатський загін затримали двох чоловіків, які у незаконний спосіб мали намір перетнути державний кордон. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Автівкою порушники добрались у прикордоння. Пройшовши кількадесят метрів «спринтери» натрапили на загороджувальний паркан та намагалися його подолати. Однак прикордонники їх виявили. Одного з них затримали відразу, щойно той переліз загороджувальний паркан, інший намагався втекти та сховатися, його виявили у кущах за 80 метрів від кордону.

Як з’ясувалося, 33-річний донеччанин та 34-річний киянин мали скористатись послугами переправника. Йому порушники відправили на криптовалютний гаманець по 4 500 доларів США за кожного. Ще стільки ж мали віддати після перетинання кордону.

Переправник пообіцяв клієнтам, що у визначений день та годину чекатиме їх поблизу кордону та забезпечить незаконне переправлення. Проте на здибанку організатор так і не прийшов. Тож їх «зустріли» прикордонники.

На порушників склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Матеріали справи скерували до суду.

Наразі оперативники загону встановлюють повне коло осіб, причетних до організації переправлення військовозобов'язаних через кордон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ