Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині затримали два автомобілі з чотирма турками та росіянином

Два автомобілі, якими водії, громадяни України, перевозили іноземців, затримали військовослужбовці Львівського загону неподалік кордону з Польщею.
Фото: Держприкордонслужба

Під час патрулювання учора близько опівночі наряд відділу «Шегині» зупинив за кілька сотень метрів від кордону автомобіль служби таксі для перевірки. В авто знаходилося четверо іноземців. В ході бесіди пасажири, троє жінок та чоловік, не могли чітко вказати мету та маршрут свого прямування. При собі подорожувальники мали документи громадян Туреччини, до того ж, з’ясувалося, що в Україну прибули встановленим порядком.

Затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для встановлення деталей правопорушення та складання адміністративних матерілів.

В іншому випадку прикордонний наряд від відділу «Сянки» на автодорозі «Львів – Ужгород» зупинив автомобіль, у якому окрім водія їхав громадянин Російської Федерація. Росіянин теж не міг пояснити куди він прямує. При цьому, аби уникнути відповідальності, водій, громадянин України, намагався підкупити прикордонників, запропонувавши неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США.

Від неправомірних коштів прикордонники відмовились та доправили затриманих до прикордонного підрозділу для складання відповідних документів та встановлення обставин правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ