Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині затримали двох "туристів" з Індії

У ніч проти 23 грудня наряд відділу "Рава Руська" на околиці одного з населених пунктів затримав двох іноземців – чоловіка та жінку 1994 та 1991 років народження. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Держприкордонслужби.
Фото Держприкордонслужба

Про ймовірну спробу незаконно перетнути державний кордон з Польщею прикордонники Львівського загону вже знали, адже оперативники Держприкордонслужби надали інформацію завчасно.

Під час затримання з’ясувалося, що іноземці є громадянами Індії, в Україну вони потрапили законним шляхом через одне з летовищ столиці. Однак, не мали на меті довго затримуватися в нашій країні та спробували крадькома дістатися інших країн ЄС.

Наразі двох шукачів кращої долі поміщено в пункт тимчасового тримання Львівського загону. Дії затриманих осіб підпадають під ознаки правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Нагадаємо, що перетинання або спроба перетинання державного кордону України будь-яким способом поза пунктами пропуску через державний кордон України без відповідних документів або за документами, що містять недостовірні відомості про особу, чи без дозволу відповідних органів влади, – тягнуть за собою накладення штрафу від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ