Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині затримали водія на авто з підробленими номерами

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/2
Як інформує 25 травня а прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, авто з невідповідністю номера кузова та підроблений міжнародний страховий сертифікат виявили прикордонники Мостиського загону.

Сьогодні в пункті пропуску "Краківець" під час огляду автомобіля "Opel", що слідував на виїзд з України, прикордонний наряд виявив розбіжність в номері кузова легковика та свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Про зазначене правопорушення охоронці кордону проінформували представників Національної поліції, які встановленим порядком вилучили автівку.

Проявили пильність прикордонники в цьому ж пункті пропуску і під час оформлення мікроавтобусу, який також прямував до Польщі. В інспектора виникли сумніви щодо дійсності полісу, у зв’язку з чим його перевірили ретельніше. За допомогою технічних засобів прикордонного контролю було встановлено, що міжнародний страховий сертифікат є підроблений.

За фактом виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 Кримінального кодексу України, охоронці кордону направили повідомлення до Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ