Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали злодіїв, що тиждень «гастролювали» селами

У Пустомитівському районі упіймали групу «домушників». Затримали зловмисників місцеві шерифи. Крадії саме намагалися проникнути до чергової оселі. Однак, завадили випадкові перехожі. Люди помітили трьох незнайомців, що тинялися біля будинку та одразу ж повідомили про це до найближчого дільничного пункту міліції, повідомив Сектор зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Правоохоронці оперативно прибули на місце події та затримали зловмисників. У чоловіків вилучили викрадені речі та гроші.

«Усі троє затриманих – мешканці Закарпаття. У кожного за плечима по кілька судимостей за розбійні напади та грабунки», - розповідає керівник Пустомитівського райвідділку міліції Ігор Підлужний.

Правоохоронці вже довели причетність цього «злодійського тріо» до п’яти крадіжок. Втім, у міліції переконані – це далеко не весь перелік «подвигів» затриманих. За попередньою інформацією, вони «гастролювали» Пустомитівським районом впродовж двох останніх тижнів.

Проти «домушників» уже порушили кримінальну справу за ст.185 ч.3 (Кражідка, поєднана із проникненням у житло). Їм загрожує від трьох до шести років за ґратами.

Зараз усі троє зловмисників арештовані. Триває розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ