Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині завершують ремонт дороги між Городком та Крижовою

Фото: Укравтодор
Фото: Укравтодор
Фото: Укравтодор
Фото: Укравтодор
Фото: Укравтодор
Фото: Укравтодор
1/3
У Львівській області завершується реконструкція дороги Т-14-25 між Городком та Крижовою. Про це повідомили 22 грудня у пресслужбі Укравтодору.

Автошлях Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже повністю відновлений, нанесено та встановлено дорожні знаки. Фінішує влаштування бар’єрного огородження та турнікетів.

Крім цього, тривають роботи на новозбудованій кільцевій транспортній розв’язці на перетині доріг Н-13 Львів – Самбір – Ужгород та Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Тут дорожники облаштовують тротуари та замощують внутрішню площу кільця. Попереду роботи з освітлення транспортної розв’язки.

Зазначимо, ремонтувати дорогу Т-14-25 розпочали у 2019 році. У рамках ремонту дорожники розширили проїзну частину, влаштували водовідведення, конструктивні шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи та тротуари в межах населених пунктів.

Відновлення майже 7 км між Городком та Крижовою здійснюється в рамках Державного інвестиційного проєкту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області».

Вартість робіт становить 175 млн грн.

Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТОВ «Автомагістраль – Південь».

Зазначимо, капітальний ремонт та реконструкція дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка відбувається одразу на кількох ділянках. Зокрема, шлях від Миколаєва до Повітно вже з якісним покриттям. Він поєднує основні магістралі Львівської області: М-06 Київ – Чоп, Н-13 Львів – Самбір – Ужгород, М-11 Львів – Шегині та М-10 Львів – Краковець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ