Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині завершився військовий табір для дітей військовослужбовців

1/3
Минулого тижня на Львівщині завершився Християнський військовий вишкільний табір «Захисник». Він проходив на околицях села Орявчик, учасниками вишколу стали 50 дітей військовослужбовців із Львівщини.

«Особливістю цього табору є поєднання військового та християнського виховання, яке базується на традиційному вченні Церкви про воїнів-християн як захисників та служителів миру, правди, добра та справедливості. Цей табір вже шостий рік поспіль збирає в Карпатах численну кількість молоді з різних куточків України», – пояснюють організатори табору.

Відтак, як повідомляють в ЛОДА, метою табору є духовна, моральна, емоційна та фізична підготовка молоді до можливого виконання нею військового обов'язку перед Українською державою в лавах Збройних Сил та інших силових структур України. Табір пройшов під гаслом «З Богом у серці і зброєю в руках подолаємо все зло, що наступає на наш край!» 

Військові капелани о. Ростислав Височан, о. Михайло Забанжала, о. Іван Хміль, а також  представники від ветеранських організацій Роман Корецький та Любомир Бендас, секретар табору Ірина Драгущак провели вишкіл, який передбачав практичні навчання за такими напрямками: стройова підготовка, ранкова руханка; основи орієнтування на місцевості; навички виживання в природі та інше. 

Як відзначають учасники, креативний підхід, позитивне навчання та лекції наповненні цінностями любові до Бога та України, які представляв головний комендант табору «Захисник» о. Ростислав Височан, забезпечили надпотужну злагоджену роботу ройових, доброзичливу невимушену атмосферу та максимальний зворотній зв'язок. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ