Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині жінка померла після чоловікових побоїв

На Львівщині жінка померла внаслідок травм, отриманих під час сварки з чоловіком. Як встановили працівники поліції, чоловік побив дружину ввечері, а вночі жінка померла внаслідок набряку головного мозку та внутрішньочерепної травми, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Стрийський відділ поліції вранці 12 лютого надійшло повідомлення від 39-річного місцевого мешканця про те, що вночі в їх будинку раптово померла його 43-річна дружина.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За висновком медиків, причиною смерті жінки став набряк головного мозку та внутрішньочерепна травма, спричинені ударом по голові.

Правоохоронці встановили, що 11 лютого близько 20.00 під час сімейної сварки чоловік наніс дружині удар в область голови. За якийсь час подружжя лягло спати, а вночі жінка померла.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ