Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині зібрали 150 тисяч на дрон для розвідників

Відбувся Відкритий кубок Львівської області з більярдного спорту, який водночас був одним з етапів Кубку України «GG Poker Open». Основна мета цьогорічних змагань – зібрати кошти на квадрокоптер Mavic DJI 3 Combo для розвідувального батальйону 125-ї бригади ТрО ЗСУ.
Фото - ЛОДА

На турнірі не лише визначали найсильніших спортсменів. Основна мета цьогорічних змагань – зібрати кошти на квадрокоптер Mavic DJI 3 Combo для розвідувального батальйону 125-ї бригади ТрО ЗСУ. 

«Ми зібрали повну суму, на яку розраховували, і навіть дещо більше – 151 тисячу гривень, які будуть витрачені на закупку квадрокоптера Mavic DJI 3 Fly Combo для 125-ї бригади тероборони», – розповідає  президент обласної федерації більярдного спорту Олександр Білевич. 

Усього у змаганнях взяли участь 89 гравців із 19 регіонів України, серед яких заслужений майстер спорту України, майстри спорту України міжнародного класу, тощо. Відтак, перше місце здобув Дмитро Білозеров з міста Миколаїв. Друге місце зайняв Андрій Родіонов з Харкова, а треті місця розділили Ярослав Тарновецький з Чернівців і Олег Галушко з Ужгорода. 

Зауважимо, що переможець Дмитро Білозеров передав всі гроші за перше місце, а це 40 000 гривень, на потреби ЗСУ. Найкращий із львів'ян на цьому турнірі Олександр Лапшин всі призові за п’яте місце – 7500 гривень – також передав на потреби ЗСУ. 

«Ці змагання – добрий приклад, коли спортивні заходи можуть виконувати значно більшу функцію, аніж просто бути платформою для змагань. Проведення цього турніру ми підтримали у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Цінно, що більшість іміджевих заходів, які зараз відбуваються у межах програми, мають благодійне спрямування», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ