Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині зловмисник викрав автомобіль у свого знайомого

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, 9 січня поліцейські Мостиського відділення отримали заяву про викрадення автомобіля "Ford Scorpio"

Про викрадення автомобіля заявив 27-річний мешканець міста Судова Вишня. За словами заявника, близько 1.45 візуально знайомий чоловік, якого він підвозив, несподівано заволодів ключами від його автомобіля, завів його та поїхав, залишивши власника на вулиці.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Орієнтування на викрадене авто було надане поліцейським і невдовзі інспектори групи реагування виявили викрадений "Ford" на автодорозі неподалік одного з сіл у Мостиському районі. Особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом, встановлено – ним виявився раніше неодноразово судимий 20-річний мешканець Судової Вишні. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Автомобіль поліцейські вилучили, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ