Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині знайшли ще три боєприпаси часів ІІ Світової війни

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей.
Фото - ДСНС

26 жовтня надійшло повідомлення, що в с. Йосипівка Золочівського району під час проведення земляних робіт на території хоспісного відділення Олеської лікарні виявлено предмет ззовні схожий на застарілий боєприпас. Небезпечна знахідка була на відстані 25 м від хоспісного відділення. 

На місце події було направлено оперативну групу Золочівського районного управління, працівники якої ідентифікували боєприпас, як 45 мм артилерійський снаряд часів II Світової війни. Цього ж дня піротехнічною групою 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знищено встановленим порядком.

Також надійшло ще одне повідомлення, що в лісовому масиві поблизу с. Ковпин Ставок Золочівського району виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів II Світової війни. По факту виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ