Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині знову натрапили на застарілі боєприпаси

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/4
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, на Львівщині минулої доби виявлено чотири застарілі боєприпаси.

14 листопада о 15:06 до Служби порятунку ʺ101ʺ надійшло повідомлення, що поблизу с. Микулин Золочівського району в піску, привезеному з лісу під час навантаження виявлено 3 предмети ззовні схожих на протитанкові міни часів ІІ Світової війни.

Цього ж дня о 17:23 до рятувальників надійшло повідомлення що в с. Нове Село Жидачівського району під час чистки колодязя, на відстані 20 метрів від житлових будинків виявлено предмет зовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

За фактами виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знищення.

Голове управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Тому, в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером ʺ101ʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у пунктах пропуску на Одещині виявили арсенал боєприпасів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ