Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщині з'явиться новий військовий ліцей

На Львівщині, у м. Червоноград, з'явиться ще один військовий ліцей. Сьогодні, 19 вересня, депутати Львівської обласної ради на сесії зробили черговий крок по створенню військового ліцею на базі колишньої загальноосвітньої школи-інтернат у м. Червоноград. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.
Депутати затвердили акт ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом комунального закладу Львівської обласної ради «Червоноградська загальноосвітня школа-інтернат І - ІІІ ступенів».
Також депутати передали майно школи в державну власність на баланс Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Голова Львівської обласної ради закликав депутатів підтримати ці питання та посприяти створенню ще одного навчального закладу військового спрямування на Львівщині.

Як повідомила прес-служба Львівської обласної ради, Міністр оборони України та керівництво Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в серпні підтвердили готовність створити на базі колишньої школи-інтернат у м. Червоноград військовий ліцей.

Відкрити навчальний заклад планують 1 вересня 2018 року. Тут навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в Академії сухопутних військ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ