Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщину прибула майже сотня переміщених осіб: ключове за добу

Максим Козицький, начальник Львівської ОВА, розповів про головні події, що сталися в області упродовж минулої доби.
Фото ілюстративне / Укрінформ

- Загроз ракетних ударів в області не виникало.

- Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 84 людини, евакуаційним автобусом – 8 ВПО.

- До Перемишля з нашої області вирушили 1472 особи.

- У Кам‘янка-Бузькій громаді 11 та 12 лютого проводили піротехнічно-вибухові роботи зі знищення ворожої ракети після масованої атаки 10 лютого. Необхідні заходи завершили.

- Служба у справах дітей Львівської ОВА та БФ «Рідні» підписали Меморандум про співпрацю. Об'єднали зусилля, щоб забезпечити майбутніх усиновлювачів експертним навчанням від фахівців, а також допомогти їм якісно підготуватися до батьківства. 

Школярі Славської громади зможуть безплатно кататися на гірськолижному комплексі «Захар Беркут», що селі Волосянка. Таку соціальну ініціативу запропонувало керівництво комплексу, щоб сприяти розвитку гірськолижного спорту у громаді та вихованню здорової молоді.

Жителі нашої області продовжують у різний спосіб збирати кошти, щоб підтримати ЗСУ. У Судововишнянській громаді 17 дітей організували вертеп та зібрали 210 тисяч гривень. За ці кошти придбали два дрони та передали їх своєму земляку, який є командиром військової частини.

Учні ліцею імені Героя України Миколи Паньківа зі Солонківської громади відвідали місто Томашів Любельський (Польща), щоб обмінятись досвідом в освітній та культурній сферах. Це вдалось зробити у межах програми партнерства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ