Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На «Львівсільмаші» запевняють, що розрахувалися з боргами по зарплаті

Понад 500 тисяч гривень боргу із виплати заробітної плати працівникам заводу «Львівсільмаш» були повністю погашені основними інвесторами підприємства – групою компаній «Рассвет». Відтак, станом на 31 грудня 2010 року усі борги із зарплати на «Львівсільмаші» повністю виплачені, повідомила прес-служба ВАТ «Завод «Львівсільмаш».

Окрім цього, основний інвестор ВАТ «Завод «Львівсільмаш» група компаній «Рассвет» та його керівник Петро Сабашук розробили чіткий графік інвестицій у виробництво на «Львівсільмаші», а також план і концепцію виходу з кризи львівського заводу та налагодження виробництва сільськогосподарської техніки на підприємстві. Усі ці графіки, рішення та розробки було схвалено загальними зборами акціонерів ВАТ «Львівсільмаш», які відбулися ще наприкінці 2010 року.

Згідно із розробленим планом, усе виробництво на «Львівсільмаші» впродовж найближчих 3-5 років буде переведено у львівську промзону «Рясне», яка частково належить заводу. Відтак, вже за кілька років основне виробництво сільгосптехніки сконцентрується саме тут. До цього часу виробництво на «Львівсільмаші» не зупинятиметься, більше того – з березня 2011 року завод пропонуватиме новинки – оприскувачі спільного українсько-англійського виробництва.

Водночас інвестор «Львівсільмашу» розробив концепцію розвитку території на вул. Городоцькій (де наразі розташовано завод) та пропонуватиме її на розгляд і погодження Львівській міській раді. Під час розробки концепції було враховано моменти щодо покращення екологічної ситуації у м. Львові, а також взято до уваги стратегію інвестиційної привабливості та бачення розвитку міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ