Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівській залізниці відновлено роботу 65 квиткових кас

Як інформує прес-центр АТ "Львівська залізниця", на Львівській залізниці відновлено роботу 65 квиткових кас.
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

Відповідно до послаблень карантинних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392, на території регіональної філії «Львівська залізниця» розпочали роботу 65 квиткових кас на вокзалах та станціях, що здійснюють реалізацію квитків на приміські поїзди та продаж проїзних документів на пасажирські поїзди, що розпочали рух у рамках першої черги відновлення залізничного пасажирського сполучення.

На Львівщині до послуг пасажирів залізничні каси на Львівському вокзалі та ст. Підзамче, а також на станціях Трускавець, Стрий, Дрогобич, Моршин, Самбір, Мостиська-ІІ, Янтарна (Новояворівськ), Миколаїв, Червоноград, Ходорів, Турка, Старий Самбір, Красне, Славське.

У Тернопільській дирекції залізничних перевезень відновлено роботу квиткових кас на вокзалі обласного центру та станціях Підволочиськ, Золочів, Ланівці, Козова, Рогатин, Теребовля, Хоростків, Чортків, Заліщики та Борщів.

На Закарпатті пасажири можуть придбати квитки у касах вокзалу Ужгород, на станціях Чоп, Сянки, Великий Березний, Мукачево, Свалява, Воловець, Виноградів, Королево та Лавочне.

На території Івано-Франківської дирекції (Івано-Франківська та Чернівецька обл.) запрацювали квиткові каси на вокзалах Івано-Франківська та Чернівців, а також на станціях Коломия, Ворохта, Галич, Долина, Калуш, Надвірна, Отинія, Рахів, Снятин, Яремче.

У Рівненській та Волинській областях, які об’єднує Рівненська дирекція, відновлено роботу квиткових кас на вокзалах у Рівному та Луцьку, а також на станціях Ковель, Сарни, Здолбунів, Ківерці, Дубно, Радивилів, Броди, Володимир-Волинський, Костопіль, Дубровиця, Рокитне, Вижва, Рожище та Маневичі.

Залізничники подбали про заходи безпеки і захист персоналу для запобігання поширенню коронавірусної інфекції, а також звертають увагу пасажирів на обов’язковому використанні засобів індивідуального захисту (захисні маски тощо) та дотримання соціальної дистанції під час перебування на об’єктах інфраструктури.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 3 червня Львівська залізниця відновила рух деяких приміських поїздів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ