Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівській залізниці з початку року загинули четверо людей

З початку лютого на Львівській залізниці через власну необережність травмувалась одна особа. Загалом же від початку року зафіксували 6 випадків невиробничого травматизму, внаслідок яких загинули 4 людини, повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

Залізничники вкотре наголошують, що всі випадки травмування сторонніх осіб на залізниці трапляються через нехтування правилами безпеки громадян на транспорті, найбільше випадків – через ходіння коліями та перехід колії у невстановленому місці.   

Порівнюючи статистику випадків невиробничого травматизму протягом двох минулих років, залізничники з тривогою спостерігають тенденцію до збільшення трагічних випадків. Так, протягом 2015 року на станціях та перегонах Львівської магістралі травмувалися 111 осіб, більш ніж половина із них – 62 людини – загинули. У 2014 році травмувались 99 громадян, з них 56 – смертельно, тож загальна кількість травмованих зросла на 12 осіб (12,1%), кількість смертельно травмованих – на 6 осіб (10,7%).

Окрім того, на магістралі через «модні» захоплення та необдуманість вчинків продовжують гинути діти. У 2015 році травмувались 8 дітей до 16 років, з них 5 випадків – із смертельними наслідками. У 2014 травмувались 9 дітей, померли двоє.

Залізничники Львівської магістралі знову і знову закликають громадян бути уважними в поїздах, на платформах, поблизу колій, на переїздах і т.д., адже перебування поблизу залізничних об’єктів вимагає неухильного дотримання правил безпеки для збереження власного життя та здоров’я. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ