Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На мосту в Луцьку – нова масова аварія

Патрульні здійснювали охорону місця події та регулювання руху
фото патрульної поліції Волині

За результатами дорожньо-транспортної пригоди на мосту між проспектами Соборності і Перемоги в Луцьку патрульні поліцейські склали на винуватців чотири адмінпротоколи.

Про це у фейсбуці повідомляє управління патрульної поліції у Волинській області.

Учора ввечері на шляхопроводі, що на межі проспектів Соборності та Перемоги, одна за одною трапилися одразу декілька дорожньо-транспортних пригод. Водії не дотрималися безпечної дистанції та швидкості, а також не врахували дорожньої обстановки, корективи в яку внесла негода.

Спочатку водій автомобіля Ford скоїв зіткнення з авто марки Fiat. Пізніше керманич Renault здійснив наїзд на той же автомобіль Ford, а водійка Kia зіткнулася з авто марки Mitsubishi;. Окрім того, Volkswagen — з Isuzu.

Патрульні здійснювали охорону місця події та регулювання руху. Вони фіксували ДТП, складаючи акти вулично-шляхової мережі та адмінматеріали на водіїв за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. Всього було складено чотири такі протоколи.

У зв'язку з ускладненням погодних умов закликаємо водіїв, за можливості, утриматися від поїздок упродовж наступних кількох днів. На дорозі в період негоди будьте максимально уважними та обережними, зберігайте безпечну дистанцію та швидкість, неухильно дотримуйтеся ПДР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ