Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Надзвичайні події

На Миколаївщині горіли поля з пшеницею

29 червня о 17:11 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу пшениці на корені біля с. Піски Баштанського району.

Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

На місце виклику направлено чергове відділення 7 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Рятувальники локалізували пожежу о 17:36 та ліквідували о 18:30 на площі 14 Га. Завдяки вжитим заходам не допущено розповсюдження вогню на більшу площу, врятовано 26 Га пшениці на корені.

До ліквідації події залучена 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки та 6 чоловік особового складу, додатково від ПП «Головченко» працювало 2 трактори з дисками, 1 з бочкою та 1 автомобіль з бочкою.

Подібна подія виникла на полі поблизу  с. Таборівка Вознесенського району. На гасіння пожежі направлено 2 відділення 12 Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановлено, що горить пшениця та післяжнивні залишки на приватному полі. Полум’я, яке охопило пшеницю на площі 23 га та 7 га стерні о 17:15 локалізовано та о 17:40 ліквідовано. Рятувальниками врятовано поряд розташоване поле з пшеницею та соняшником.

Від ДСНС працювало 2 одиниці техніки та 8 чолові особового складу, додатково від ТОВ "Дружба" працював трактор з бочкою.

У двох випадках причина пожежі встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ