Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Миколаївщині затримали хабарника

1/2
Співробітники Служби безпеки України спільно зі слідчими поліції та під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на Миколаївщині на систематичному отриманні хабарів керівника державної районної лікарні ветеринарної медицини. Про це заявили у прес-центрі Служби безпеки України.

Правоохоронці встановили, що посадовець у змові із підлеглими підробляв висновки ветеринарно-санітарної експертизи без проведення належних аналізів м’ясної продукції для реалізації населенню. 

Ділок разом зі спільниками налагодив видачу фіктивних дозвільних документів на транспортування та реалізацію м’яса в регіоні у той час, коли на Миколаївщині періодично спалахують захворювання на африканську чуму свиней, створюючи безпосередню небезпеку для життя та здоров’я громадян.
Правоохоронці затримали головного лікаря у власному робочому кабінеті під час отримання від місцевого фермера 10,6 тисяч гривень за видачу необхідних дозволів.

Наразі у межах розпочатого за ч. 3 ст. 368 КК України кримінального провадження тривають невідкладні слідчі дії. Встановлюється коло осіб причетних до оборудки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ