Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Оболоні через вирубку лісу сутичка зі стріляниною

У селищі Дніпровська водна станція (Водогін) Оболонського району сталася сутичка між місцевими жителями та особами, які вирубували ліс поблизу житлових будинків, - Громадське.

За словами місцевих, вирубку лісу почали представники організації «Відродження Водогону», які планують забудову ділянки. Один з її представників відкрив вогонь гумовими кулями по місцевих.

У свою чергу, один з місцевих сів за кермо вантажівки, намагаючись «завадити вирубці лісу» та збив кілька автівок. На них, за словами місцевих, приїхали особи, що вирубували ліс.

Поліцейські зупинили вантажівку, відкривши по ній вогонь. В автівці розбите лобове скло, сліди від куль на капоті.

Поранених немає. Наразі затримані місцевий житель, що керував вантажівкою та представник «Відродження Водогону». Особи, які вирубували ліс, втекли з місця події.

«Ми прокинулися пів на 4 ранку, тут вже валили дерева – просто на будинок і дорогу. Під’їзди були заблоковані, щоб ми не могли вийти», – розповідає місцевий житель Сергій.

«Ця історія триває ще з 2013-го. Якщо це законно, то чому тоді в такий спосіб - на світанку, ось так повалити дерева. Забудовник створив громадську організацію і просуває ідею, що тут нібито треба побудувати якийсь парк, але ми проти – навіщо він нам, коли тут є ліс?», – каже місцева жителька Марина.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ