Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Одещині за хабарництво затримали начальника поліції

Слідчі ДБР затримали виконуючого обов’язки начальника одного з райвідділів поліції Одеси за вимагання та одержання неправомірної вигоди. Про це повідомили в прес-службі ДБР.

Слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві, за оперативного супроводження Управління Служби безпеки України в Одеській області, за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 4 000 доларів США затримано виконуючого обов’язки начальника одного з відділів Національної поліції в м. Одеса.

За попередніми даними, виконуючий обов’язки начальника одного з відділів Національної поліції в м. Одеса вимагав та одержав неправомірну вигоду у розмірі 4 000 доларів США за вчинення дій в інтересах приватної особи, що полягали у сприянні зміни місця служби одного із військовослужбовців, а також нестворення перешкод для підприємницької діяльності заявника.

За фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди слідчими теруправління ДБР у м. Миколаєві розслідується кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (Одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

Виконуючий обов’язки начальника затриманий слідчими теруправління ДБР у м. Миколаєві у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Предмет злочину вилучено. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво здійснюється військовою прокуратурою Одеського гарнізону.

У разі доведення вини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ