Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На оновленому стадіоні СКІФ відбудуться національні легкоатлетичні змагання

Цього тижня на Навчально-спортивній базі Львівського університету фізичної культури ім. І.Боберського "СКІФ" відбудеться Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів та юнаків. Про це повідомили 17 травня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Це перші офіційні змагання, які відбудуться тут після реконструкції. 

На змаганнях очікують близько 350-400 учасників. Чемпіонат обслуговуватимуть понад 100 суддів та близько 80 волонтерів. 

Спорстмени змагатимуться у різних бігових та стрибкових дисциплінах, спортивній ходьбі, естафетному бігу, кількох видах метань, семиборстві і десятиборстві. Найкращі легкоатлети зможуть у складі національної збірної представляти Україну на міжнародних змаганнях. 

"Після реконструкції "СКІФу" Львівщина має всі шанси стати одним з ключових регіонів у проведенні національних легкоатлетичних змагань. Таких баз в Україні є дуже мало, а з урахуванням того, що  об’єкт проходить сертифікацію на другу категорію, маємо амбітні плани щодо проведення і європейських змагань", – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як. 

Нагадаємо, стадіон відкрили після реконструкції торік у вересні. Тоді тут у тестовому режимі відбувся Відкритий кубок Львова з легкої атлетики. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ