Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На перехресті вулиць Пекарська – Тершаковців модернізували світлофори

У Львові на перехресті вулиць Пекарська – Тершаковців модернізували світлофорний об’єкт. Зокрема, там демонтували старе обладнання, облаштували нові світлофори, встановили та підключили дорожній контролер, замінили старі опори та консолі, проклали нові кабелі тощо.
Фото - ЛМР

Про це поінформували в ЛКП «Львівавтодор».

Також додатково на цьому об’єкті впровадять світлофорне регулювання для велосипедистів.

«Після капітального ремонту вул. Пекарської на цьому перехресті з’явились велосмуги, а отже виникло питання, як тут безпечно організувати рух для велосипедистів. Вирішити це питання дозволить світлофорне регулювання. Найближчим часом буде змонтовано велостійку з кнопкою виклику велосипедної фази. Ввімкнення зеленого сигналу для велосипедистів дозволить безконфліктно проїхати це перехрестя», – пояснив заступник директора ЛКП «Львівавтодор» з безпеки дорожнього руху Роман Кіндер.

Додамо, світлофорний об’єкт на вул. Пекарській – Тершаковців підключений до автоматизованої системи керування дорожнім рухом, що дозволяє цілодобово в режимі реального часу стежити за його роботою, оперативно реагувати на аварійні ситуації, дистанційно переналаштовувати.

До слова, ЛКП «Львівавтодор» обслуговує 167 світлофорних об’єктів, а це - понад 2 тис. світлофорів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ