Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Перемишлянщині криниці забруднені не пестицидами, а органічними відходами – Олександр Зозуля

Заступник голови Перемишлянської райдержадміністрації Олександр Зозуля припускає, що криниці забруднені не пестицидами, а органічним брудом, оскільки мешканці села Брюховичі не дотримуються санітарних норм і влаштовують біля криниць гноєсховища.
 „Попередній аналіз води показав, що пестициди в межах допустимих норм, натомість є значне перевищення норм органічного забруднення. У криницях є значний вміст органічних речовин, оскільки люди розміщують гноєсховища поруч з криницями, тим самим шкодячи самим собі. Проте, щоб перестрахуватися, ми взяли повторний аналіз води і наступного тижня вже будуть відомі результати», – розповів “Гал-info”  Олександр Зозуля.
6 лютого відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови райдержадміністрації, голови комісії з питань ТЕБ та НС Олександра Зозулі. Було розглянуто питання невідповідності води в колодязях громадян с. Брюховичі Перемишлянського району. У ході засідання члени комісії вирішили винести на сесію районної ради питання централізованого водопостачання у с. Брюховичі відповідно до аналізів районної санепідемстанції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ