Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На підступах до держрубежу затримали трьох нелегальних мігрантів

Як інформує прес-служба АДПСУ, упродовж доби охоронці кордону виявили трьох іноземців, які в обхід пунктів пропуску планували дістатись Словаччини та Польщі.
На підступах до держрубежу затримали трьох нелегальних мігрантів

Сьогодні опівночі прикордонники Чопського загону неподалік села Оноківці затримали групу невідомих. Правопорушників прикордонний наряд відділу "Ужгород" виявив під час патрулювання місцевості. Військовослужбовці помітили, як двоє чоловіків подолавши загороджувальний паркан наближаються до сигналізаційного комплексу. Для їх перехоплення та затримання одразу ж прибула група реагування, яка за лічені хвилини затримала чужинців. Обидва виявилися громадянами Туреччини та мали при собі закордонні паспорти.

А на держрубежі з Польщею прикордонники виявили чергового шукача кращої долі з Центральної Азії.

Про появу в прикордонні невідомого чоловіка правоохоронцям з відділу "Шегині" повідомили пильні мешканці. Невдовзі неподалік прикордонних інженерних споруд вдалося розшукати ймовірного порушника. Затриманим виявився громадянин Узбекистану, зі слів, оскільки при собі він не мав жодних документів.

В обох випадках з метою притягнення до відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України, з’ясування усіх обставин здійснення правопорушення, іноземців доставлено до прикордонних підрозділів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ