Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Підзамче відбудеться фестиваль спільноти «Хто пам’ятає в наших родинах»

Jam Factory Art Center, Музей Міста та Центр міської історії запрошують на воркшопи, щоб мешканці Підзамче дізнались більше про родинні архіви, історії й особисту географію. Фестиваль спільноти «Хто пам’ятає в наших родинах» – це нагода побути разом з сім’єю, знайти нові знайомства й імпульси до дослідження власної історії. Про це інформує ЛМР.

До участі в програмі фестивалю долучилися Музей Міста, який пропонує взяти участь у квесті Знесінням, діленням історій про городництво у місті, а Центр міської історії запрошує спільно переглянути сімейні альбоми підзамчан та почути історії про них.

Як долучитися? Можна приходити самому, з друзями чи родиною за адресою вул. Б. Хмельницького, 124, локація Зелений ангар (прямо по алеї від головного входу в артцентр). Долучитися до програми активностей можуть безкоштовно всі охочі: запропоновані мистецькі практики не вимагають жодного попереднього досвіду.

Програма

з 11:00 до 17:00 безперервно триватимуть воркшопи

  • воркшопи з Любимиром Тимківом з виготовлення листівок та зінів
  • воркшоп з мапування та карткова гра з Асею Цісар
  • демонстрація на відео практик з спільнотою програми від Ольги Марусин
  • огляд на екрані фотоальбомів підзамчан та слухання історій про них (від Центру міської історії). Необхідна реєстрація, якщо бажаєте принести свій альбом.
  • квест «Як риба в місті. Знесіння» для сімей, груп друзів та усіх охочих від станції Личаків до озера на Знесінні (від МуМі). Необхідна реєстрація.
  • воркшоп «Міське городопланування» (МуМі)

Участь безкоштовна. Більше деталей про програму на сайті.

Коли: 18 серпня з 11:00-17:00

Де: Jam Factory Art Center, вул. Б. Хмельницького, 124, простір «Зелений ангар»

Фестиваль «Хто пам’ятає в наших родинах» – підсумкова подія програми «Хто пам’ятає» для мешканців/ок Підзамча та довкола за участі митців-резидентів у межах платформи MagiC Carpets та за підтримки «Креативної Європи». Подія реалізується спільно з МуМі та за участі Центру міської історії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ