Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На пл. Двірцевій встановили делініатори для унеможливлення паркування

На під’їзді до Залізничного вокзалу з вул. Чернівецької, встановили делініатори, аби унеможливити паркування транспорту на проїзній частині.
фото: ЛКП “Львівавтодор”

Про це інформують у пресслужбі Львівської міської ради. 

У раді зазначають, що попри відповідні дорожні знаки, водії постійно паркуються в правій смузі, створюючи перешкоди для руху транспорту. Довжина ділянки з розподільчими стовпчиками – орієнтовно 50 м. Наразі обмежувачі – тимчасові. Та якщо вони допоможуть припинити незаконне паркування на цій локації, то їх встановлять на постійній основі

«Проблема в тому, що і таксисти й ті, хто очікує пасажирів з поїзда,  паркуються на тривалий час в смузі руху, затримуючи інших водіїв. Делініатори унеможливлюють таке паркування, оскільки більше немає можливості об’їхати припарковані авто іншою смугою. Таким чином ми стимулюємо водіїв не зупинятися в місці, де це й так заборонено правилами дорожнього руху. Натомість вони можуть користуватися створеними на пл. Двірцевій місцями посадки-висадки пасажирів та автостоянкою», – пояснив Павло Сирватка.

Він додав, що наразі обмежувачі встановили терміном на два місяці.

«Поки обмежувачі встановили у тестовому режимі. Впродовж 2-х місяців будемо моніторити та аналізувати їх ефективність. І, відповідно, прийматимемо рішення щодо встановлення тут постійних делініаторів», – зауважив Павло Сирватка. 


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ