Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На площі Ринок невдовзі розпочнеться Фермерський ярмарок

У червні на площу Ринок повертається Львівський фермерський ярмарок. Щосуботи з 10.00 до 16.00 львів’яни матимуть нагоду купити товари безпосередньо у виробників.

Про це інформує ЛМР. 

Цьогоріч на ярмарку буде інформаційний пункт, де покупцям розкажуть про  фермерів, покажуть мапи туристичних маршрутів, запропонують долучитись до екскурсій на ферми чи отримати кулінарні книжки з фермерськими рецептами. Також вперше запрацює крафтова майстерня, де відвідувачі зможуть дегустувати продукти, відвідати кулінарні майстер-класи, лекції дієтологів та нутриціологів.

Підприємці, які хочуть долучитись до ярмарку, повинні заповнити реєстраційну форму.

Вже п’ятий рік поспіль щосуботи впродовж літа два десятки фермерів продають свою продукцію на площі Ринок. 90% виробників на ярмарку – власники сімейного бізнесу, які мають нагоду продавати та популяризувати крафтові товари власного виробництва. Ярмарок збирає 90 тисяч відвідувачів впродовж сезону.

«Наша місія – розвивати культуру здорового харчування та популяризувати органічні продукти серед львів’ян та гостей міста. Ми продовжуємо традицію ярмаркування, адже нині у цей непростий час маємо підтримувати українських виробників», – розповіла Тетяна Хабібрахманова, начальниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міськради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ