Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Батутів та машинок біля Львівської опери не буде

Сьогодні, 8 червня, під час засідання Львівської міської ради депутати затвердили Положення про порядок надання послуг у сфері відпочинку та розваг на території Львова. «За» проголосували 37 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич наголосила, що документ доопрацьовували.

"До ухвали були зауваження, ми їх зняли. Документ виносять вже вдруге", - сказала Ірина Кулинич.

Депутати заборонили розміщення об’єктів для надання послуг з відпочинку та розваг на просп. Свободи (у тому числі на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької) – ареал, обмежений вул. Торговою, вул. С. Наливайка, вул. Січових Стрільців, вул. Ю. Словацького, вул. Стефаника, вул. Дж. Дудаєва, просп. Т. Шевченка, вул. О. Герцена, вул. І. Франка, вул. Підвальною.

Також заборона стосується і пл. Ринок.

Заборонено також розміщувати об’єкти у радіусі 100 м від комунальних дитячо-спортивних майданчиків.

Забороняється також встановлення торговельного та холодильного обладнання на місцях надання ПВР.

На території м. Львова крім того заборонені фотопослуги з використанням тварин.

Положення передбачає, що усі об’єкти, які належать до сфери відпочинку і розваг, повинні мати належний естетичний вигляд, архітектурно вписуватись у навколишнє середовище, відповідати вимогам нормативних документів щодо санітарії, охорони праці, техніки безпеки.

Режим роботи встановлюється суб'єктом господарювання, але повинен обмежуватись часом з 9.00 до 22.00.

Як сказано у пояснювальній записці, проект ухвали підготовлений з метою впорядкування та врегулювання порядку розміщення об’єктів з надання послуг у сфері відпочинку та розваг (батутів, надувних гірок, каруселей, сігвеїв, дитячих машинок), визначення вимог до утримання таких місць, процедури отримання погодження на розміщення об’єктів з надання послуг у сфері відпочинку та розваг, створення належних умов для масового відпочинку мешканців та гостей міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ