Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На польському кордоні затримали п’ятьох громадян Туреччини

Військовослужбовці Львівського загону затримали групу іноземців, які в обхід пункту пропуску мали намір потрапити до Польщі. Про це проінформували у прес- службі АДПСУ.
На польському кордоні затримали п’ятьох громадян Туреччини. Фото: прес-служба АДПСУ

Інформацію про появу незнайомців біля українсько-польського кордону повідомили прикордонникам відділу ʺРава-Руськаʺ місцеві жителі. Невдовзі група незнайомців була затримана. Ними виявилися п’ять громадян Туреччини. Чоловіки не мали необхідних документів, щоб потрапити до країн Євросоюзу, тому вони і вирішили у незаконний спосіб пробратися через кордон.

Іноземці доставлені до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП ʺНезаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону Україниʺ.

Наразі ʺшукачам кращої доліʺ за спробу перетинання державного кордону України поза пунктами пропуску через державний кордон України вчинену групою осіб, загрожує відповідальність у вигляді накладення штрафу від п’ятисот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ