Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На польсько-українському кордоні зупинили викрадене авто Tesla

Викраденим у Норвегії авто Tesla вартістю 82 тис. євро їхав через польсько-український кордон громадянин України, - передає Польське Радіо.
На польсько-українському кордоні зупинили викрадене авто Tesla

Польські прикордонники у міжнародному пункті пропуску в Дорогуську (Люблінського воєводства) запобігли вивезенню в Україну автомобіля марки Tesla вартістю приблизно 350 тисяч злотих (майже 82 тис. євро). З’ясувалося, що автівку викрали. Про це у середу, 23 січня, повідомила Прикордонна служба Польщі.

41-річний громадянин України у вівторок хотів виїхати з Польщі прикордонним пунктом пропуску Дорогуськ-Ягодин. Під час контролю прикордонники виявили, що 5-річне авто із електричним двигуном, приблизною вартістю 350 тис. злотих, було викрадене у Норвегії, - повідомив речник коменданта Надбужанського відділу Прикордонної служби Даріуш Сєніцький.

Автівку вилучили. Водія допитали як свідка.

"Водій наполягає, що він не знав, що авто було викрадене. Підстав для його затримання не було, справу будуть далі вивчати", - додав Сєніцький.

Торік працівники Надбужанського відділу Прикордонної служби вилучили на польсько-українському кордоні понад 300 викрадених автомобілів на суму понад 11 млн злотих (2,5 млн євро).

Польське Радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ