Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На проспекті Свободи відреставрували 12 історичних опор вуличного освітлення

Фото: ЛКП «Львівсвітло»
Фото: ЛКП «Львівсвітло»
Фото: ЛКП «Львівсвітло»
Фото: ЛКП «Львівсвітло»
Фото: ЛКП «Львівсвітло»
Фото: ЛКП «Львівсвітло»
1/3
ЛКП «Львівсвітло» відновило 12 історичних опор вуличного освітлення на просп. Свободи. Зокрема, відреставровано 8 триріжкових і 4 п’ятиріжкові опори з ліхтарями. Про це інформує ЛМР.

Традиційно натрієві лампи замінені на енергоощадні та енергоощадні модулі, які не тільки візуально змінюють якість освітлення, але економічно вигідним рішенням.

«Наше підприємство прагне виконувати не тільки поточну роботу, але й активно брати участь у відновленні історичного ареалу міста Львова. Відтак, в частині пішохідної зони від оперного театру до статуї Матері Божої на просп. Свободи ми замінили 28 опор вуличного освітлення з 68 ліхтарями. Що важливо, з них 12 опор є історичними – 8 триріжкові і 4 п’ятиріжкові. Їх ми відреставрували і встановили енергоощадні лампи.

Варто відзначити, що реставрація опор – це багатоетапний процес, який має свої особливості. Всі металеві елементи опор були оцинковані та пофарбовані, натрієві лампи замінені на енергоощадні та енергозберігаючі модулі, які не тільки візуально змінюють якість освітлення, але ще є і економічно вигідним рішенням», - розповідають у ЛКП «Львівсвітло».

Також на ділянці від оперного театру до статуї Матері Божої прокладено нову підземну кабельну мережу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ