Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На прибудинкових територіях п’ятьох ОСББ влаштували відеонагляд

У Львові влаштували відеонагляд на прибудинкових територіях п’ятьох ОСББ. Загалом біля багатоповерхівок змонтували 79 відеокамер, повідомили в ЛМР.

Роботи виконували в межах міської програми «Безпека житлових кварталів». Програма передбачає співфінансування: закупівлю обладнання та його монтаж порівну оплачували місто і мешканці - 50/50.

Як зазначили в міському управлінні безпеки,  при відборі локацій перевагу надавали тим будинкам, які розміщені біля критичної інфраструктури. А також територіям, які треба зробити більш безпечними. «Кінцеве рішення ми приймали разом з поліцією. Також будинок повинен бути розміщений в межах існуючої мережі загальноміської системи відеонагляду», - додали в управлінні безпеки ЛМР.

Додамо, напередодні 50 відеокамер змонтували у парку «Горіховий гай» та 12 - у Підбірцях. Раніше 26 камер відеоспостереження встановили на приринкових територіях.

Загалом цьогоріч на території Львівської громади встановили 419 нових відеокамер. На сьогодні загальноміська система відеоспостереження об’єднує майже 2 тис. відеокамер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ