Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Прикарпатті викрили на хабарі посадовця кіберполіції

фото - пресслужба ОГП
фото - пресслужба ОГП
фото - пресслужба ОГП
фото - пресслужба ОГП
1/2
За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру керівнику відділу протидії кіберзлочинам в області Департаменту кіберполіції Національної поліції України у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ОГП.

За даними слідства, керівник спільно з двома інспекторами відділу 

Нагадаємо, в квітні цього року на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито двох інспекторів відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

В рамках розслідування кримінального провадження за цим фактом здобуто докази для обґрунтованої підозри керівнику даного підрозділу.

Вказані кошти підполковник, старший лейтенант та капітан поліції вимагали від потерпілих у кримінальному провадженні за повернення їм вилучених 900 тис. грн.

Передали неправомірну вигоду в підсобному приміщенні адміністративної будівлі відділу протидії кіберзлочинам в області.

Викриття корупційного злочину здійснювали прокурори спільно з 4 слідчим відділом (м. Івано-Франківськ) ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Івано-Франківській області та працівниками Івано-Франківського управління ДВБ НП України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ